Termeni generali

Cadouri Secrete este denumirea comerciala a SC SanGet on line SRL, persoana juridica cu sediul in COMANCA, Str. 22 Decembrie,  1989 63 C, Deveselu, Olt inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. j28/189/2018, avand CUI 38958273.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.cadourisecrete.ro, SC SanGet on line SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Retur si garantie

De cand am lansat magazinul nostru, dorim va oferim cele mai bune produse, la cele mai avantajoase preturi, cu descrieri si poze cat mai relevante, astfel incat sa fiti  multumit de produsele comandate. Daca,  doriti sa returnati  produse, acest lucru poate fi realizat in conditiile de mai jos:

Produse nedorite

Trebuie sa tineti cont ca majoritatea produsele noastre sunt Produse de Uz Sexual si odata desigilate nu pot fi revandute.Retururile cu produse desigilate nu vor fi acceptate.
In cazul in care vreti sa returnati un produs, puteti face acest lucru in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului produsul sa fie nefolosit cu exceptia produselor textile care pot fi acceptate oricand. Produsele de lenjerie, va rugam, ca la desigilare, sa nu distrugeti ambalajul si sa nu desfaceti etichetele. La  proba, va rugam sa purtati lenjerie intima

Produse defecte
Produsele care au parti mecanice sau mobile(vibratoare, telecomenzi, etc) beneficiaza de garantie de 12 luni. Va rugam sa faceti o descriere a problemei intampinate pe e-mail pe adresa site-ului retur@cadourisecrete.ro. Veti fi contactat de echipa site-ului. Daca se constata ca produsul este defect, va rugam sa  il ambalati corespunzator si sa il trimiteti pe adresa noastra pe care o gasiti mai jos, insotit in mod obligatoriu de FACTURA corespunzatoare.

Anularea comenzii
Aveti dreptul sa anulati comanda, anularea se face pe e-mail sau telefonic in ziua in care a fost facuta comanda pana la ora 15. Dupa ora 15, coletele noastre sunt ridicate si nu mai putem anula comanda.

Restituirea banilor
Conform legii comertului electronic, suntem obligati sa va restituim banii in  14 zile calendaristice de la restituirea produselor si verificarea lor. In mod normal facem restituirea in contul bancar specificat in 4-5 zile de la primirea produselor si a informatiilor necesare transferului (date cont,  nume banca, IBAN, nume beneficiar).

Cum se returneaza un produs

1. Ne scrieti un e-mail cu problemele sesizate la adresa retur@cadourisecrete.ro
2. Se ambaleaza produsul in mod corespunzator.
3. In colet adaugati o hartie pe care sa precizati:
– Numele Dvs.
– Motivul returnarii (Recititi va rugam paragraful Produse nedorite.)
– IBAN Cont bancar, Nume banca, Titular cont

-O copie a facturii de cumparare.

4. Banii vor fi virati in contul bancar personal.

Adresa noastra este:
Sanget on line SRL
str. 22 decembrie 1989 nr 63
Deveselu, Olt  Telefon: 0722508970

 

Politica de confidentialitate

  • Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal – orice informație referitoare la o persoana fizică identificată sau identificabilă, cum ar fi numele, adresa, identificatori online etc.

Cu ocazia vizitării și înregistrării pe site-ul nostru vom colecta date cu caracter personal despre dumneavoastră. Considerăm că este important să vă informăm despre modul în care vom folosi datele dumneavoastră personale pe care le împărtășiți cu noi. Astfel:

  • Ce tipuri de date personale colectăm?

Datele personale colectate despre dumneavoastră se referă la nume, prenume, e-mail, număr de telefon, data nașterii.

  • În ce scop colectăm datele personale?

Datele colectate și amintite la punctul 2 sunt prelucrate în următoarele scopuri:

  • Îmbunătățirea funcționalității site-ului nostru și pentru a vă putea răspunde la solicitările dumneavoastră atunci când utilizați formularul de Contact;
  • Transmiterea de informații prin e-mail și/sau sms, constând în promoții, campanii, tombole, concursuri, sau orice alt tip de eveniment organizat de mall;
  • Analizarea modului și interacțiunii dumneavoastră cu site-ul.

SC SanGet on line SRL. nu va vinde, comercializează sau închiriază informațiile dumneavoastră personale. Datele dumneavoastră nu vor fi transmise unei terțe părți, cu excepția situației în care SC SanGet on line SRL. este obligată din punct de vedere legal să facă acest lucru.

Suplimentar, atunci când vă dați acordul expres urmărim în mod automat informații despre dumneavoastră, prin folosirea unor fișiere de tip cookies ce sunt necesare funcționalității site-ului (ex. autentificare). Pentru mai multe detalii puteți accesa Politica cookies .

  • Care sunt drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea datelor?

În calitate de persoană vizată, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 2016/79/27.04.2016 aveți următoarele drepturi pe care le puteți exercita în mod gratuit:

  • Dreptul de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv la informații cu privire la categoriile de date cu caracter personal prelucrate, scopul prelucrării, destinatarii datelor cu caracter personal procesate, durata stocării;
  • Dreptul de a solicita rectificarea datelor dacă considerați ca datele colectate de noi sunt incorecte, incomplete sau inexacte;
  • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor;
  • Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
  • Dreptul la portabilitatea datelor procesate de noi către un destinatar indicat de dumneavoastră;
  • Dreptul de opoziție la procesarea datelor;
  • Dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și instanțelor de judecată cu privire la modul în care v-au fost prelucrate datele cu caracter personal.

În vederea exercitării drepturilor dumneavoastră puteți folosi butonul de dezabonare din cuprinsul e-mail-urilor primite de la noi sau puteți să ne transmiteți solicitările dumneavoastră prin e-mail, la următoarea adresă: comenzi@cadourisecrete.ro (în acest din urmă caz, vă vom solicita o dovadă a identității dumneavoastră pentru a preveni abuzurile).

De asemenea, puteți completa un formular de exercitare de drepturi ce se află la biroul relații cu clienții din cadrul mall-ului.

  • Reținerea și ștergerea datelor

În absența unei solicitări din partea dumneavoastră privind ștergerea datelor cu caracter personal prelucrate de noi, acestea vor fi stocate pe perioada de timp necesară îndeplinirii scopului pentru care au fost colectate, astfel:

  • Pentru scopul îmbunătățirii funcționalității site-ului și pentru a vă răspunde solicitărilor transmise prin formularul de contact, datele vor fi stocate pentru o perioadă de 1 an de la ultima dumneavoastră interacțiune cu noi;
  • Pentru îndeplinirea scopului de promovare a mall-ului (marketing), datele vor fi stocate pe o perioadă de 5 ani de la ultima dumneavoastră interacțiune cu noi;
  • Pentru îndeplinirea scopului de cercetare, datele vor fi stocate pe o perioadă de 5 ani de la ultima dumneavoastră interacțiune cu noi;
  • În situația în care înțelegeți să vă ștergeți contul de utilizator al site-ului, datele dumneavoastră furnizate cu ocazia înregistrării vor fi șterse în maximum 30 de zile;
  • Pentru îndeplinirea scopului privind analizarea modului și interacțiunii dumneavoastră cu site-ul, vă rugăm să consultați Politica cookies .
  • Transferul datelor personale

SC SanGet on line SRL. nu vinde, nu transferă, nu dezvălui și nu permite accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal unor terți care nu au legătură cu activitatea sa.

Putem dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal unor autorități publice (Parchet, Poliție, instanțe judecătorești și altor organe abilitate ale statului), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea.

  • Cum securizăm datele dumneavoastră

SC SanGet on line SRL. ia în serios siguranța datelor, astfel că folosim tehnologii și proceduri adecvate pentru protejarea informațiilor personale. Politicile și procedurile noastre sunt revizuite periodic și actualizate în conformitate cu dispozițiile aplicabile în materia protecției datelor cu caracter personal. Cu titlu de exemplu:

  • deținem politici și proceduri privind protecția datelor cu caracter personal;
  • avem măsuri de protecție împotriva pierderii accidentale și a accesului/utilizării/distrugerii/dezvăluirii a datelor cu caracter personal;
  • efectuăm evaluări de impact asupra confidențialității în conformitate cu GDPR;
  • efectuăm audituri și punem în aplicare măsuri pentru siguranța protecției datelor;
  • instruim angajații cu privire la protecția datelor cu caracter personal;
  • toți angajații și colaboratorii noștri au încheiate cu noi contracte de confidențialitate.

Consimtamant de comanda

  • Procesarea datelor cu caracter personal
    • SC SanGet on line SRL. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate prin intermediul formularului de comanda, in scopul furnizarii produselor comandate, in limita stocului disponibil. Prin lansarea unei comenzi pe site, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SC SanGet on line SRL. isi deruleaza operatiunile comerciale.
  • Datele colectate si scopurile prelucrarii
    • Datele personale colectate despre dumneavoastra se refera la nume, prenume, adresa fizica, numar de telefon, e-mail, codul numeric personal si contul bancar (daca plata se face on-line) si ne sunt necesare in vederea preluarii comenzii, emiterii facturii, transmiterea produselor, dovada platii.
    • Aceste date sunt utilizate si pentru realizarea urmatoarelor interese legitime ale SC SanGet on line SRL. sau ale partenerilor nostri:
  • Pentru a va putea raspunde la solicitari si pentru a va furniza produsul solicitat;
  • Transmiterea de promotii, oferte si noutati adaptate intereselor si nevoilor dumneavoastra;
  • Oferirea de servicii asociate (garantie, revizii etc.) in cazul produselor de folosinta indelungata;
  • Servicii de marketing direct (prin intermediul postei electronice sau fizic) si publicitate cu privire la produsele si serviciile noastre;
  • Pentru a asigura buna functionare a site-urilor noastre  [www.cadourisecrete.ro] si pentru a imbunatati performanta acestora, precum si pentru a asigura accesul dumneavoastra la conturile create in cadrul site-urilor noastre;
  • Activitati de cercetare de piata si sondaje.
  • Retentia datelor si transferul acestora
    • Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt colectate si prelucrate pe intraga perioada necesara scopurilor aratate la punctul 2. In toate situatiile, datele dumneavoastra nu vor fi stocate si prelucrate pentru o perioada mai mare de 5 ani de la ultima dumneavoastra interactiune cu noi. SC SanGet on line SRL. nu vinde, nu transfera, nu dezvaluie si nu permite accesul la datale dumneavoastra cu caracter personal unor terti care nu au legatura cu activitatea sa.
    • Pentru a putea atinge scopurile descrise mai sus, SC SanGet on line SRL. poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal furnizorilor de produse si servicii angajati de SC SanGet on line SRL. pentru interactiunea cu dumneavoastra, respectiv:
  • companii de transport sau curierat si operatori de logistica angajati de SC SanGet on line SRL.;
  • procesatori de plati electronice in cazul platilor on-line;
  • companii specializate ce desfasoara campanii de marketing sau cercetare de piata in numele SC SanGet on line SRL.;
  • furnizori de servicii IT ce asista SC SanGet on line SRL. pentru functionarea si intretinerea sistemelor si site-urilor SC SanGet on line SRL.;
  • partenerilor SC SanGet on line SRL. prin intermediul carora sunt vandute si/sau instalate produsele si serviciile pe care le solicitati;
  • furnizorilor de servicii de intretinere si garantie angajati de SC SanGet on line SRL.
    • In toate cazurile descrise mai sus dezvaluirea datelor dumneavoastra cu caracter personal este realizata in baza unui contract incheiat cu destinatarii datelor, prin care acestia se obliga sa utilizeze datele exclusiv in scopul in care le-au fost incredintate, sa respecte obligatia de confidentialitate si de asigurare a securitatii datelor, precum si sa respecte toate prevederile legislatiei in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.
  • Drepturile clientului
    • In calitate de client aveti urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita in mod gratuit:
  • Sa fiti informat/a, o data pe an, daca SC SanGet on line SRL. va prelucreaza sau nu datele personale si care sunt acestea;
  • Sa solicitati corectarea datelor transmise, in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete;
  • Sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra, pentru motive intemeiate si legitime ce tin de situatia dumneavoastra particulara. In cazul prelucrarilor in scop de marketing direct, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare;
  • Sa solicitati stergerea datelor dumneavoastra, cu exceptia situatiei in care legea interzice stergerea.
    • Puteti exercita drepturile mentionate mai sus prin transmiterea unui e-mail la adresa comenzi@cadourisecrete.ro. Pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si a intereselor dumneavoastra, va putem solicita informatii suplimentare in scopul identificarii dumneavoastra atunci cand doriti sa va exercitati drepturile de mai sus.
  • Drepturile dumneavoastra
    • In calitate de persoana vizata aveti urmatoarele drepturi:
  • dreptul de acces la datele prelucrate;
  • dreptul de a rectifica datele inexacte sau completarea acestor date;
  • dreptul de solicita stergerea datelor cu caracter personal;
  • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor;
  • dreptul de a va opune prelucrarii datelor;
  • dreptul de a va retrage oricand consimtamantul dat;
  • dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere atunci cand considerati ca s-au incalcat dispozitiile legale in materia protectiei datelor cu caracter personal.
  • Securitatea datelor
    • Atunci cand prelucram datele dumneavoastra, utilizam masuri tehnice si organizationale care sa asigure confidentialitatea, disponibilitatea si corectitudinea datelor dumneavoastra.
    • Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie (codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, date bancare), sunt prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale aplicabile acestui tip de date, cu asigurarea unor masuri tehnice adecvate pentru protejarea lor.
    • Cu toate acestea, niciun sistem de securitate a informatiilor nu este infailibil. De aceea lucram in mod continuu pentru a asigura pastrarea masurilor noastre de securitate la cel mai inalt nivel si ne angajam sa va informam la timp in cazul oricaror incidente de securitate ce ar putea sa prezinte un risc semnificativ pentru drepturile dumneavoastra.