Retur si garantie

De cand am lansat magazinul nostru, dorim va oferim cele mai bune produse, la cele mai avantajoase preturi, cu descrieri si poze cat mai relevante, astfel incat sa fiti  multumit de produsele comandate. Daca,  doriti sa returnati  produse, acest lucru poate fi realizat in conditiile de mai jos:

Produse nedorite

Trebuie sa tineti cont ca majoritatea produsele noastre sunt Produse de Uz Sexual si odata desigilate nu pot fi revandute.Retururile cu produse desigilate nu vor fi acceptate.
In cazul in care vreti sa returnati un produs, puteti face acest lucru in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului produsul sa fie nefolosit cu exceptia produselor textile care pot fi acceptate oricand. Produsele de lenjerie, va rugam, ca la desigilare, sa nu distrugeti ambalajul si sa nu desfaceti etichetele. La  proba, va rugam sa purtati lenjerie intima

Produse defecte
Produsele care au parti mecanice sau mobile(vibratoare, telecomenzi, etc) beneficiaza de garantie de 12 luni. Va rugam sa faceti o descriere a problemei intampinate pe e-mail pe adresa site-ului retur@cadourisecrete.ro. Veti fi contactat de echipa site-ului. Daca se constata ca produsul este defect, va rugam sa  il ambalati corespunzator si sa il trimiteti pe adresa noastra pe care o gasiti mai jos, insotit in mod obligatoriu de FACTURA corespunzatoare.

Anularea comenzii
Aveti dreptul sa anulati comanda, anularea se face pe e-mail sau telefonic in ziua in care a fost facuta comanda pana la ora 15. Dupa ora 15, coletele noastre sunt ridicate si nu mai putem anula comanda.

Restituirea banilor
Conform legii comertului electronic, suntem obligati sa va restituim banii in  14 zile calendaristice de la restituirea produselor si verificarea lor. In mod normal facem restituirea in contul bancar specificat in 4-5 zile de la primirea produselor si a informatiilor necesare transferului (date cont,  nume banca, IBAN, nume beneficiar).

Cum se returneaza un produs

1. Ne scrieti un e-mail cu problemele sesizate la adresa retur@cadourisecrete.ro
2. Se ambaleaza produsul in mod corespunzator.
3. In colet adaugati o hartie pe care sa precizati:
– Numele Dvs.
– Motivul returnarii (Recititi va rugam paragraful Produse nedorite.)
– IBAN Cont bancar, Nume banca, Titular cont

-O copie a facturii de cumparare.

4. Banii vor fi virati in contul bancar personal.

Adresa noastra este:
Sanget on line SRL
str. 22 decembrie 1989 nr 63
Deveselu, Olt  Telefon: 0722508970