Livrare discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam CONFIDENTIALITATE 100% in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor de la CadouriSecrete.ro catre Dvs.

Toate produsele noastre sunt expediate in cutii de carton fara marcaje care nu dezvaluie continutul si in marea majoritate sunt invelite in folia curierului fara sigla noastra sau orice alt element ce poate trada interiorul. Expeditorul este firma SC Sanget on Line srl nu CadouriSecrete.ro.

F

Confidentialitate

Deoarece una din cele mai importante cerinte ale clientilor nostri este siguranta datelor lor personale, acordam o atentie speciala acestui aspect.

Cadourisecrete.ro va garanteaza ca datele personale, introduse de Dvs. pe acest site, nu vor fi facute publice niciunui tert.

Va punem la dispozitie doua modalitati de comanda care nu implica stocarea datelor Dvs. personale in baza noastra de date:

1. Comanda telefonica la unul din numerele de telefon afisate pe site
2. Folosind procedura normala de pe site. Nu este necesar sa va faceti cont. DATELE DVS. NU SUNT PASTRATE IN BAZA NOASTRA DE DATE.Sunt sterse din sistem de indata ce se termina garantia produsului cumparat de la noi.

Sau cu acordul Dumneavoastra, putem pastra datele daca va faceti cont beneficiind de reducerile progresive de 5%, 10%, 15%. Datele se stocheaza pana la expirarea ultimului obiect  care beneficiaza de garantie.

Cumparand din magazinul nostru beneficiati de discretie, produse foarte bune din punct de vedere calitativ si preturi mici.